Fairtrade bezorging van UW pakket

Altijd een eerlijke beloning voor UW bezorger

en op naar een betere planeet

Onze bezorger is een initiatief van de Coöperatieve Vereniging Subco Partners

Problemen met kwaliteit bezorging

U kent allemaal de problemen de problemen met betrekking tot de kwaliteit van de bezorging en afhandeling van uw pakketten, klachten te over. Meerdere malen is dit ook aan bod gekomen in de media, recentelijk nog door de consumentenbond [klacht 1; Klacht 2]

Wat niet belicht wordt, is de reden waarom dit zo is. Volgens Subco Partners (de spreekbuis van de bezorgers), gaat kwaliteit hand in hand met de manier hoe er met bezorgers omgegaan wordt en dan met name over de manier van belonen. [Lees meer op subcopartners.com]

Problemen met beloning bezorgers

Pakketbezorgers worden veelal beloond per afgeleverde stop [1 of meer pakketten] en hiervoor krijgen ze steeds minder tijd en geld. Wij hebben laten berekenen dat tekort van de bezorgers ongeveer een 25 cent per pakket bedraagt om een gezonde bedrijfsvoering te hebben. Deze 25 cent willen wij extra aan de bezorger geven, opdat deze weer tijd heeft om aan kwaliteit te werken.

Wij proberen dit te doen zonder dat het u iets extra’s kost. U, de consument of de kleine webshop betaalt al veelal de hoofdprijs. De grote marge op uw pakje wordt door de grote pakketbezorgers gebruikt om de hele grote webshops een prijs aan te kunnen bieden tot zelfs onder de twee Euro! U betaalt tot bijna vijf Euro meer.

Iedereen tevreden

Omdat u het pakket(ten) gunt aan de lokale koerier, die een uniek ID nummer heeft, wordt iedereen in de distributieketen netjes betaald voor zijn/haar deel van het werk voor een eerlijke prijs.

Iedereen ja, want de hele distributieketen heeft te maken met de te krappe marges. Hiervoor ontwikkelen wij de ‘groene’ RegioHub, waar heel de keten in kan deelnemen, van consument tot webshop en iedereen die ertussen opereert. Hierdoor stokt ook de innovatie in groen vervoer bij de kleine ondernemers.

Iedereen tevreden

De chauffeur hoeft zich geen zorgen te maken over geld en kan zich weer bekommeren om de kwaliteit en de service aan u als klant.

Boek uw verzending nu via uw bezorger

OF u nu particulier een pakketje verzendt OF dat u duizenden pakketten verzendt voor uw webshop, wij hebben een oplossing en concurrerende tarieven voor u.

Wij hebben voor u en uw bezorger een uniek systeem bedacht waarin het verzenden van een pakje altijd via een van de aangesloten bezorgers gebeurt.

 

Iedere bezorger heeft zijn/haar eigen unieke ID nummer en wordt zo gewaardeerd voor de gunning van de klant: Dat bent U.

U wilt toch ook met een goed gevoel pakketten versturen

en tegelijk een betere service krijgen …. en het milieu sparen ….

Boek nu uw pakket
Boek nu uw pakket
Ook 'UW Bezorger' kan 'Onze Bezorger' worden
Uw bezorger nu aanmelden
Uw bezorger nu aanmelden

DE OPLOSSING

om UW pakket Maatschappelijk verantwoord én Millieubewust te laten vervoeren

Iedere vervoerder heeft de mond ervan vol; MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een beter Milieu, maar ondertussen laten zij ons, de daadwerkelijke vervoerders kris kras door elkaar heen rijden.

ONZE BEZORGER is een integraal onderdeel van onze REGIOHUB oplossing

MAAR 1 BUS IN UW STRAAT

Dat kunnen we samen organiseren. Er bestaat eigenlijk al één netwerk van vervoerders, het ‘white label netwerk’, dat zijn wij; De Zelfstandige Vervoerders die rijden in opdracht van DHL, DPD, GLS, PostNL en andere opdrachtgevers.

Geef ons uw opdracht, gun ons uw pakket en maak het mogelijk.

U HEEFT DE MACHT

U bepaalt namelijk met wie u zaken doet. Doe zaken met ons en daarmee helpt u ons de dienstverlening te verbeteren.

Wie wil er nu niet terug naar  de tijd van die vriendelijke postbode die tijd voor u en uw pakje neemt.

Onze verzendopties
Multi-carrier, één factuur -, één Track & Trace voor alle zendingen.
Meer weten?
Contacteer ons nu
Contacteer ons nu
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search